Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven over nieuwe artikelen en ontwikkelingen in de Salon

Meest Gelezen

salonduperron.com staat online!

Leestijd 2 minuten

Na maandenlang designen, schrijven, WordPress tutorials kijken, de laptop uit het raam en het bijltje erbij neer willen gooien, duwen en trekken, diepvriespizza’s en filterkoffie en vooral veel liefde en aandacht, is hier salonduperron.com.

‘Salon Du Perron is een uitrenplaats voor grote vragen, vage vermoedens, en blinde vlekken’, zo is te lezen op de pagina over Salon Du Perron.
Die uitrenplaats is er sinds 2017, en heb ik gedeeld met een aantal van de inspirerendste, creatiefste, wijste, eerlijkste, geestigste en meest bevlogen mensen die ik ken. Zonder hen zou deze website er niet zijn.

Deze online incarnatie van Salon Du Perron heeft jarenlang staan sudderen op een vuurtje ergens achterin mijn hoofd, en het is moeilijk uit te drukken hoe verheugd ik ben de pan nu eindelijk op tafel te zetten. De inhoud is geenszins af; het blijft een experiment, een zoektocht, een recept in voortdurende ontwikkeling. Ik ben heel benieuwd naar alles wat nog komen gaat.

Werp vooral een blik op de Leestafel, daar vind je de interviews, columns en essays die tot nu toe zijn verschenen bij Salon Du Perron. Vanaf vandaag zullen daar regelmatig artikelen aan worden toegevoegd.

Schroom ook zeker niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief zal ik geïnteresseerden op de hoogte houden van nieuwe artikelen en eventueel ander nieuws omtrent de Salon.

Hieronder kun je onder het kopje ‘Nagesprek’, zoals bij alle artikelen op deze site, een reactie plaatsen, een discussiepunt aanvoeren, mij of elkaar – mits op gedegen gronden en op poëtische wijze – voor rotte vis uitmaken, je levensverhaal uit de doeken doen of het manuscript van je eerste roman achterlaten.

Ik hoop van harte dat jullie hier wat rondsnuffelen en dat ik jullie nog vaak zal terugzien.

Met salonfähige groet,

Uw salonnier

Julian du Perron

Deel dit artikel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nagesprek

Wat zijn jouw gedachten over

salonduperron.com staat online!?

Deel hieronder je ideeën, je vragen, je hoop en vrees.

guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn Bosman
Martijn Bosman
2 juni 2021 12:51

word er nu al blij van. blijer. blijst.

Hugo den Oudsten
Hugo den Oudsten
3 juni 2021 17:26

 ‘uitrenplaats voor grote vragen, vage vermoedens, en blinde vlekken’,

Prachtig! Echt man!